Verzekerd van optimaal advies passend bij uw persoonlijke situatie.

Waarom zou je te veel betalen als het voordeliger kan?

Consument Advies Bureau biedt dé oplossing voor consumenten en zakelijke afnemers van internet, telefonie en energie. Wij realiseren ons maar al te goed hoe prijzig alles tegenwoordig is. Waarom zou je dan meer betalen dan nodig is? De huidige energiemarkt is een liberale markt waar leveranciers zelf de tarieven bepalen. Echter, bepaal jij zelf bij welke leverancier je deze diensten wilt afnemen.

De enige verschillen tussen aanbieders onderling zijn de prijzen en voorwaarden van een product. Dit zijn natuurlijk ook twee hele belangrijke verschillen. Wij willen dat jij goede voorwaarden hebt én hiervoor een voordelig tarief betaald. Daarom nemen wij jou het werk uit handen en verrichten hierbij alle nodige research.

Op basis van jouw wensen en behoeften bieden wij je vervolgens een passend en verbeterd voorstel. Consument Advies Bureau zorgt hierbij voor een overzichtelijk aanbod. Vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van internet, telefonie en energie hebben wij met diverse leveranciers afspraken gemaakt. Zo kunnen we jou van de meest voordelige tarieven voorzien. Nadat je een adviesgesprek met een van onze medewerkers hebt ingepland, krijg je van ons zwart op wit per mail een aanbod op maat.

Zodra je akkoord gaat met dit voorstel en wilt beginnen met besparen, zetten wij alles in gang om de overstap te regelen. Jij hoeft hier zelf geen stappen voor te ondernemen, wij regelen namelijk alles voor je. Dát is service en wij maken het jou graag makkelijker. Dat staat bij ons centraal.

Heb je een vraag?
Wij staan je graag te woord!