Internet

Ben je op zoek naar een sterke en snelle internetverbinding? Is internet van groot belang voor je onderneming of thuissituatie? Er is tegenwoordig een groot aanbod van diverse soorten internetaanbieders. Wij realiseren ons dat jij je misschien afvraagt welke het best bij jouw wensen en eisen past. Onze medewerkers adviseren je hier graag in. Tijdens een een-op-eengesprek met een van onze adviseurs, kijken zij graag met je mee naar jouw huidige situatie. Wat heb je precies nodig, woon je alleen of met je gezin. Wij doen daarna ons uiterste best om de scherpste aanbiedingen voor je te vinden en denken graag met je mee.

Telefonie

Altijd én overal goed bereikbaar zijn? Met natuurlijk ook voldoende data en belminuten in uw bundel. Wij streven ernaar u te voorzien van het meest voordelige telefoon abonnement.

Consument Advies Bureau filtert voor u de scherpste deals op het gebied van telefonie. In het dagelijks leven zijn onze telefoons niet meer weg te denken. Naast alle apps, is het onze wekker, agenda en kunnen we er ook nog mee bellen. Wat als dit allemaal zo voordelig mogelijk kan? Wij stellen u direct op de hoogte als we een verbeterd aanbod hebben. Een abonnement met 1 GB mobiel internet is voor de meesten niet meer genoeg als je overal wilt kunnen streamen. U hoeft hier niets voor te doen. Wij regelen gratis de overstap naar uw nieuwe aanbieder en vinden het belangrijk dat u een (zakelijk) mobiel abonnement hebt dat aansluit bij al uw wensen.

Interactieve TV

Een alles-in-1 pakket is vaak voordeliger dan alle contracten los af te sluiten. Daarnaast heb je bij Consument Advies Bureau geen omkijken meer naar andere leveranciers. Als je bijvoorbeeld technische problemen ondervindt, heb je één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. Ook krijg je maandelijks een overzichtelijke factuur met alle kosten. Je kunt gemakkelijk zorgeloos overstappen én geheel kosteloos.

Energie

Op het moment dat wij een voordeliger energieaanbod hebben, stellen wij jou hier als eerste van op de hoogte. Jaarlijks overstappen kan heel voordelig zijn. Het schijnt zelfs vele malen voordeliger te zijn dan jaren bij dezelfde leverancier te blijven. Twee derde van de Nederlanders is namelijk niet op de hoogte van de lage energietarieven. Daarnaast geven wij je handige tips mee over bijvoorbeeld het plaatsen van een slimme meter. Wij helpen je een beter inzicht te geven in wat je precies verbruikt en nodig hebt, zodat je kan voorkomen dat je te veel betaald.

Heb je een vraag?
Wij staan je graag te woord!